Reactie plaatsen

Reacties

kees van wielink
6 maanden geleden

Beste,

Ik wilde vragen of het huisje in de periode van 17 tot 24 of een week later vrij is.
Wij hebben intresse
mijn telefoonnummer is 0625301409.

alvast bedankt

Jet
een jaar geleden

Hoi hoi, lees net je berichtje dat 19 juni week vrijgekomen is. Vind jullie huisje prachtig en ideaal met m’n hond. Ben zeer geïnteresseerd. Zou je mij kunnen vertellen of deze vrij is en wat de kosten zijn?
Hoor t graag. Groetjes, jet

Dineke bijl
een jaar geleden

We hebben een heerlijk lang weekend gehad in het klein hemelrijk. Vanuit het huisje vele fietsroutes gemaakt in de prachtige natuurlijke omgeving. De hondjes hebben genoten van de ruime tuin en zo fijn dat je de deur zonder zorgen open kunt laten staan omdat je weet dat de tuin goed omheind is en ze hun gang kunnen gaan.

Wij komen hier zeker nog een keertje terug.

Groetjes van de familie Bijl en een pootje van Speedy, Fifi, Yoep, Guus, Kruimeltje en Zoë.

Sheila Holtel-de Goeij
2 jaar geleden

Niet alleen wij hebben genoten van een heerlijke midweek in Het Klein Hemelrijk, maar ook de honden hebben het fantastisch gehad. De ruimte in een prachtige grote tuin met vijver.
Het weer heeft zich van zijn goede kant laten zien. 's-Morgens fris, maar daarna lekker in de zon op de veranda.
We hebben het heerlijk gehad en komen zeker een keer terug,

Veerle Verbrugghen
3 jaar geleden

Wij hebben zo genoten van ons weekje Klein Hemelrijk!!! En Finn (onze hond) al helemaal, de vijver was zijn favoriete plekje om met de voorpoten in te hangen. Het was en zalig om tot rust te komen. De omgeving was ideaal om te gaan fietsen, wandelen en de buren te begroeten (vooral de honden dan :-)). Kortom we zijn tot rust gekomen! Ons eerste vakantie in Limburg is heel goed meegevallen dus.
Bedankt !!! Veerle Stoffel en Finn

Bonte Claudien
3 jaar geleden

Het was een toplocatie het klein hemelrijk, comfortabel chalet rustig gelegen en zalig om van de rust en de verschillende vogels te genieten en niet te vergeten de mooie vijver. Vertrek dichtbij voor fiets-en wandelroutes. Het was een vakantie om over te doen. Dario,Claudien, Rudi en Suzy

Rating: 3.6666666666667 sterren
6 stemmen