Spijtig genoeg is dit nog altijd niet mogelijk maar hopelijk kunnen jullie in mei terug genieten van lekker eten en drinken op verplaatsing.

Eetcafe De Lage Kempen

Smullen en spelen

Eenvoudige maaltijden die smaken naar meer

Ons eetcafé De Lage Kempen straalt helemaal de sfeer uit die je op de camping terug vindt. Je kan er ongeremd iets drinken of eten. Terwijl jij in alle rust geniet op ons terras, leven de kinderen zich naar hartenlust uit in de aangrenzende speeltuin. 

Naast de klassieke frituurkaart bieden wij dagelijks een eenvoudig menu aan. Je kan bovendien gebruik maken van onze meeneem-maaltijden.

Gelegen op de kiefhoekstraat, Eksel

De waterkant

HEERLIJK GENIETEN BIJ EN AAN DE WATERKANT.

De keuken is Frans-Belgisch en heeft grote belangstelling voor mosselen,
wok- en visgerechten.
Speciale aandacht gaat uit naar onze stèperietgerechten.

Het interieur heeft een rustiek huiselijk karakter met landelijke kenmerken, mede bepaalt door onze licht- en muziekkeuze.

Speciaal is onze veranda met uitzicht op het kanaal van Beverlo met zijn nostalgische houten brug en het vernieuwde tuinterras.

NIEUW op ons tuinterras is een loungegedeelte, om iets te drinken, met een hapje of een gebakje.

Een eigen ruime parking - tegenover onze zaak - is aanwezig.

Gelegen in Kerkhoven(lommel)

De Meule

De Stermolen

Hij trotseerde al eeuwen lang stormen en wind. Wie had kunnen denken dat onder zijn wieken nu meer dan ooit rust en genot gevonden kan worden.

Eerlijke, oprechte, Limburgse gezelligheid. “De Meule” een plaats waar je thuis komt en te gast bent...

Welkom in onze sfeervolle brasserie ‘De Meule’. Prikkel uw zintuigen en ontdek de culinaire verrassingen van meester-kok Serge Reyntiens en zijn brigade. Geïnspireerd door het seizoen staat de kaart vol heerlijke gerechten, met ingrediënten die bij voorkeur uit de regio afkomstig zijn. Pure producten, omgetoverd tot hartelijke keuzes voor u. Of u nu gaat voor een snelle lunch of een uitgebreid diner…. Ons team staat voor u klaar, dus vraag hen gerust mocht iets niet duidelijk zijn of als u meer informatie wenst over ons, de kaart of onze suggesties. Zowel voor uitzonderlijke dranken als de meest smaakvolle gerechten hebben wij voor elk seizoen een antwoord.

Gelegen in Eksel

Steakhouse Jara

Lekkere steak

Het vlees dat wij versnijden is van jonge runderen afkomstig, daardoor is het eerder roze van kleur. Al het vlees wordt vers in onze keuken versneden zodat u het dik of dun gesneden kunt bestellen.

Geniet tijdens de lente en zomer van de rust en een heerlijke steak op ons terras.

Gelegen in de pijnvenstraat, straatje aan de Kiefhoekstraat te Kerkhoven.

Saloon Rodeo

Familierestaurant

Restaurant Rodeo is een echt familierestaurant, maar daarnaast de ideale gelegenheid voor uw zakelijke ontmoetingen. Wij hebben niet alleen oog voor de verzorging van een diner of lunch, maar u kunt ook gezellig een drankje nuttigen in combinatie met kleine tapas in ons restaurant of op het buitenterras.

Rodeo en kinderen

Rodeo is voor u en uw kinderen een waar paradijs!
Wat beter dan zelf heerlijk te genieten van uw diner, terwijl u kinderen zich vermaken in onze indoor kinderspeelruimte van ruim 200m2: Los Bandidos del Rodeo. Daar vinden zij een kinder cinema, spingkussen, trampoline, een hoek voor kleintjes onder de 3jr en een mega buizenstelsel, waar ze uren plezier aan kunnen beleven.
Natuurlijk moeten de kids ook eten, en daarvoor is er de ruime keuze uit wel 8 kindermenus.

Gelegen te Pelt (vroegere Neerpelt)