Beste toekomstige gast van vakantiewoning Het Klein Hemelrijk

De Chalet wordt steeds door ons zelf gepoetst. Zo zijn wij ook zeker dat het grondig en degelijk gebeurd, en hoeven wij ook niemand terecht te wijzen als er een klacht zou zijn van één van onze gasten.

Wij – wat eigenlijk voor het grootste deel ten verdienste is van mijn vrouw – maken er dan ook onze eer van dat we alles spik en span willen hebben. Zelfs al lopen er hier regelmatig één of meerdere honden binnen en buiten.

Een hondenhaar zal U echter zeker wel ergens eens tegenkomen. Alles weg krijgen lukt nooit. De Chalet is dan ook een plaats waar de baasjes met hun viervoeter een korte uitstap of vakantie kan beleven.

Alles wordt dus ook gereinigd met degelijke schoonmaakproducten zodat normaal bijna geen mogelijkheid zou zijn dat er een Covid-19 bacterie nog zou kunnen overleefd hebben wanneer wij de deur achter ons dicht trekken, en zo U opwacht om dezelfde deur terug te openen.

Eens U gearriveerd bent verwacht wij dat U ook de coronaregels respecteert, hiermee bedoel ik dat het niet de bedoeling is om een feestje te organiseren.

Dus naar onze mening is constant verdere ontsmetting van bijvoorbeeld deurklinken, stoelen, kranen, toilet, afstandsbedieningen, enz onnodig zolang U met Uw medegasten hier vertoefd.

Er zal dus ook geen ontsmettingsproducten klaar staan, zoals momenteel in bijna alle openbare gebouwen is. De chalet is dan ook geen openbare ruimte.

U bent natuurlijk vrij om een ontsmettingsgel of dergelijke mee te brengen, en dit te gebruiken. .

Na Uw verblijf komen wij natuurlijk weer om alles terug te poetsen en te ontsmetten. 

Het donsdeken, kussens en matrassen worden niet  elke keer ververst. Maar dit is zo ook wanneer U in een hotel, B&B, of andere logement zou verblijven.

Het is natuurlijk mogelijk dat U zich veiliger voelt wanneer U Uw eigen donsdeken(s) en/of kussens meebrengt.

Indien U dit verkiest, laat het ons dan ten laatste een week voor Uw aankomst weten. Wij zorgen dan bijvoorbeeld wanneer U Uw eigen donsdeken mee brengt, dat enkel de matrasbeschermer klaar ligt op het bed.

Alles wat U zelf mee brengt zal dan niet klaar liggen ter gebruik. Deze worden dan weg geborgen.

En zo proberen wij met deze maatregelen er ook voor te zorgen dat buiten een gezellig, relaxte  omgeving……U ook terecht komt in een veilige en Coronavrije omgeving.

Met vriendelijke groeten

Jo, Kelly en Jolien